Underbart!

2010-03-05 @ 22:02:38

Underbart väder det var idag, eller hur!? :-)
Man får nästan lite vårkännslor på köpet. Jag hoppas det fortsätter för nu behöver jag få vår iallafall, det känns som om det räcker med vintern nu. Eller vad tycker ni!? :-)
Iofs är det fint och så, och jättemysigt att det verkligen var vinter också, ända sen i mitten på december har det varit snö här iallafall! Perfekt vinter! Men nu är våren välkommen som sagt.

Har käkat Pizza hut ikväll, förmodligen för sista gången på vääääääääääällllddiiiigtttttt länge eftersom jag tänkte börja med Nutrilett sen. Ska prova iaf för att se om jag går ner något i vikt alls av dem, som det är nu så står jag bara still vad jag än gör. Behöver lite hjälp på traven. Ska inte köra med det hela tiden, men i några veckor har jag tänkt iallafall. Lite mer än 6 kg vill jag ner innan sommaren om jag säger så. :-)

Aja, nu sak de mysas en stund innan det är sovdags. Är trött, barnen var också trötta. Jossan somnade före kl 20 och Amanda vid 21. J somnade han med då han nattade Amanda. Hehe, inget ovanligt dock.

Ha en bra helg!

Tisdag

2010-03-02 @ 15:11:08

En Tisdag med både solsken och snö - igen!
Imorse var det jättefint väder, sådär riktigt fint vinterväder med -6 grader perfekt lixom. Gjorde nästan ont i ögonen att gå ut här, så brukar man ju känna uppe i fjällen när solen lyser så och den vita snön reflekterar i ens ögon..då kan man ju bli snöblind om man inte använder solglasögon.
Ja imorse var det nästan så här, hade eg behövt solglasögon faktiskt när vi gick till dagis. Härligt vinterväder!
De var ute på gården och lekte när vi kom dit, så jag satte på jossan en fleacetröja under overallen så hon inte skulle frysa. Hon leker ju mer stillsamt än sin storasyster. Sitter och gräver och så.

Iaf så dröjde det inte lång stund efter att jag kommit hem som jag såg att det började yra snö igen. Suck. Det har nu snöat sen dess, skulle visst snöa imorron med.
Nåja, en kanon vinter har vi haft iaf, kul med sådant här istället för slask och regn på vintern.
Dock behöver det inte komma något mer nu tycker jag, våren ska ju också komma någon gång. 

Här är en bild på toktjejerna.. hehe. =)

                                         

Oväder och mer snö

2010-03-01 @ 11:39:04

Hej hej...

Jaha ja... Mer snö. Oväder också, blåst och jäkelskap. Inte så jättekallt ute iaf, men de känns ju värre när det blåser så som det gör, riktiga kastvindar med snö..... Gick i motvind hemmåt från dagis. Huvva.
De hade iaf plogat cykelbanan ganska bra så det gick att ta sig fram ändå, dock var det några snövallar ivägen som man fick typ hoppa över med barnvagnen. Skulle ju ha skippat den såklart, vagnen alltså.
Frisk luft har man då fått, men tror inte jag vill ut igen idag och promenera hehe.
Ja de snöar o blåser utav helsike idag. Hoppas det är lite bättre imorgon iallafall.

1 Mars är det också så vår vill jag ha snart.
Amanda fyller ju snart 6 år också. Får se vad det är för väder då... När hon fyllde 3 år så var det vårväder, vi var ute på kvällen då och provade hennes cykel som hon fick i födelsedagspresenten, minns att jag hade jossan i vagnen utan jacka. Men tröja o byxa + en filt tror jag hon hade faktiskt. Lite skillnad mot vad de blir i år. Snön är nog kvar någon månad till. Iaf några veckor in i April skulle jag tro.

Nu ska jag ta en dusch.

Ha en bra dag!