Nattuggla som vanligt..

2010-12-08 @ 01:27:32

Ska gå o lägga mig snart är lite trött faktiskt, men sitter som vanligt uppe en stund själv efter att alla andra somnat, jag tycker det är skönt och det får mig att koppla av faktiskt. Man kan tänka utan att bli störd osv.

Men imorron måste jag va pigg för då kan jag inte vila under dagen, vad jag tror iaf för det kommer hit nån som ska installera ett automatiskt brandalarm i hallen. Alla får sånnt här, och det är väl en bra grej iofs men irriterande att man aldrig kan få en exakt tid när det ska komma okännt folk in, man vill ju inte sitta på dass o skita eller nått och inte kunna gå och öppna dörren och det gör att dem går in med huvudnyckeln... tycker det är lite jobbigt faktiskt. Hoppas verkligen inte de kommer precis vid kl 7 för då är ju inte vi klädda här.
Ska väcka barnen tidigare än vad jag brukar så vi kan vara klara ifall dem kommer tidigt, en stund tidigare iaf.
Usch gillar inte när det är ngt sånnt här på gång att nån ska komma och fixa nått, usch usch. (Just för att man inte vet exakt när dem kommer).

Nåja, ikväll va vi till Emmy och gratulerade henne på födelsedagen. 86 blev hon. Hon fick lite lotter av oss.

Älsklingen fyllde ju år (36) i måndags. Vi firade i Söndags då släkt kom hit och vi bjöd på smörgåstårta.
I måndags firade vi litegrann här hemma med tacos och sen kladdkaka som jag dekorerade lite finare. :)

Pratade med mamma igår em, hon skulle in till stan imorron o fixa julklappar. Pratade lite om vad osv, själv har jag inte börjat alls med det, på tiden att man gör det kanske hehe.
Hon skulle fixa en grej till ett av mina barn som kommer göra den andre avundsjuk... men det är en bra grej som det barnet har mkt att lära av tror vi. Så ska fixa något liknande till det andra barnet som (förmodligen) blir avis... ;)   Har setat och kollat in br leksakers webbsida, en bra sida faktiskt.  Lite vet jag men man vill inte köpa för mkt skitsaker heller det blir bara onödigt och blir liggandes med... bättre med "riktiga" grejer de vill ha.

Jaja... ska väl dra mig mot sängen nu, kliar i ögonen.. zzzzzzzzzzzzzz god natt zzzzzzz

Brrrr

2010-12-04 @ 02:21:37

Brrr va kallt det har varit denna veckan. - 21 i Onsdags morse. Och de andra dagarna var det temperaturer däromkring. Kallt. Tur att jag hann få nya skor innan denna kylan kom iaf.
Kollade termometern just nu och det var -4, nånting mer lagom tycker jag. :)
Amanda har blivit lite förkyld nu, antar att det är pga kylan för hon vill ju inte klä på sig ordentligt. En tjocktröja under overallen är ju nästan ett måste när det är så kallt men det har hon inte velat ha...
Och sen så har hennes vantar, de rosa vi köpte från Strands försvunnit så nu vill hon inte ha några andra vantar...hmm inte så bra.

Vantarna har försvunnit i skolan, de låg på hennes hylla, så vi misstänker att någon är klåfingrig. Amandas muminmatlåda försvann ju nu i höst också den va oxå där. Sen hörde jag att melissas ett par gummistövlar också har försvunnit från där de hänger sina kläder.
Tror det är någon som har något barn på fritidset och inte i förskoleklassen.  Det är ju samma kapprum man går in i då. Irriterande som sjutton. Ska ha riktigt koll när jag lämnar amanda om jag ser nån annan unge som har likadana vantar på sig. Grrrr!!   Undra om man ska polisanmäla eller inte?

Fröknarna och Amanda har letat överallt där dem har varit också matsalen och i båda gymnastiksalarna mm...men ingenstans fanns dem. SÅ tråkigt.
Får ju lov att köpa nya till amanda för detta vart hennes älsklingsvantar! Får sätta alarm lr nått på vantarna när de ligger på hyllan.
Dålig stil av den som snor sakerna. (om det nu är någon som gör det men mest troligt så tror vi det är så).
Iaf när även melissas stövlar försvann där också... på dagis var det aldrig något som försvann.
Inte lika mkt folk som rör sig där. Trisst.


....Just nu har det börjat snöa jättemkt ute. Stora snöflingor faller, jättestora. :) Så fint, synd att barnen inte ser. Få se hur mkt snö det har kommit imorron bitti då...

Nej nu ska jag gå och lägga mig.  Sen upp imorron o duscha, hann inte göra de nu ikväll när amanda bara låg vaken och hostade hela kvällen. Ända tills J kom hem från jobbet. Suck.

Guuudd va det snöar....!!!! :D