sovadag

2010-10-28 @ 18:36:46

Sova är det som jag gjort idag, typ... Har inte mått så bra alls, har ont i huvudet nu också, är mer snorig osv... usch. Jossan va på dagis från 10-15 idag och lekte med kompisarna. Det hade gått jättebra. Hon va nog glad att komma tillbaks dit och få leka av sig. Bra med mat hade hon ätit också. Så, tummen upp.

Ska ta och packa Amandas väska snart, vi glömde den i morse och frukten också då såklart. Tur så fick hon en frukt av en kompis som hade två mandariner med sig. Första gången på hela terminen som vi glömt frukt. Amanda va rätt bråkig i morse så blev rättså stressigt med allt pga det. Så det är väl därför vi glömde, man blir rätt stressad när hon bråkar och man blir sen till skolan. :-/
Brukar alltid komma ihåg allt hon ska ha med sig och så. Så ska komma ihåg att fixa gympapåsen också nu snart, så det kommer med imorgon.
Imorgon ska de ha Disco på förskoleklass. Tillsammans med den andra gruppen. Blir nog skoj för dem.

Snart dags för barnen att sova igen..dagarna går så fort, är bara det man gör känns det som - väcker dom, ger frukost går till skola/dagis och kommer hem, lagar mat och lägger dom, usch va trist. Skönt att det är helg snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback